top of page
Floating pakketten
FLOATING Maastricht
2 x 60 minuten: € 79
KENNISMAKINGSPAKKET

2 x 60 minuten: € 79

Floating maastricht drijven op zoutwater_klein.jpg

4 x 60 minuten: € 152

4-PACK

4 x 60 minuten: € 152

Floating Maastricht_floatsessie.jpeg

6 x 60 minuten: € 243

10-PACK

10 x 60 minuten: € 360

Floating Maastricht massage.jpeg

45 minuten massage

60 minuten floaten € 92

COMBI MASSAGE + FLOATING

45 minuten massage

60 minuten floaten € 92

Floating Maastricht massage_klein.jpg

5 x 45 minuten
massage € 250

MASSAGE 5-PACK

5 x 45 minuten massage € 250

Heb je het floaten ontdekt en wil je vaker komen ontspannen? Kies dan voor een van onze float pakketten. Bij de float pakketten betaal je in één keer het totale bedrag voor een 3-, 6- of 10-rittenkaart. 

Je kunt altijd starten met het boeken van een losse float sessie. Als je bij ons gefloat hebt krijg je de keuze om een losse float sessie af te rekenen of voor een kennismakingspakket te kiezen. Wil je online al je ticket kopen of iemand een sessie cadeau doen dan kun je kiezen uit een losse float sessie cadeaubon, of uit onze pakketopties.

 

Kennismakingspakket

 

Het kennismakingspakket (€ 79) bestaat uit twee float sessies van 60 minuten. Kom je voor de allereerste keer floaten, dan zul je merken dat je even tijd nodig hebt om te kunnen ontspannen. Je moet wennen aan het wegvallen van de prikkels die je zo gewend bent. Bij een tweede keer floaten weet je hoe alles werkt en zal je daardoor sneller in de ontspannen fase komen dan de allereerste keer. Het kennismakingspakket is om het verschil in ontspanning te kunnen voelen, want ook floaten moet je leren!

 KOOP HIER  

Rittenkaart

 

Wil je vaker komen floaten dan is het voordeliger om een rittenkaart te kopen. Je kunt kiezen tussen een 4-pack (€ 152) of 10-pack (€ 360). Dit staat voor 4 of 10 float sessies van 60 minuten, te gebruiken binnen 6 maanden. Weet je niet of je maandelijks wilt floaten of wil je juist vaker dan 1 keer per maand komen floaten, dan is een rittenkaart een goede keuze. Je kunt je sessies binnen 6 maanden inplannen wanneer jou dat het beste uitkomt.
 

 KOOP HIER  

 

Wellness arrangement

 

De arrangementen bestaan uit combinaties van floaten en massage. De massage duurt 45 minuten, het floaten is altijd een sessie van 60 minuten. Maandelijks wordt er een Special gehouden, waarbij je een ochtend of middag bij ons aanwezig bent met allerlei heerlijke extra’s in combinatie met floaten.

Bekijk hier onze agenda en de inhoud van de wellnessarrangementen.

 KOOP HIER  

Kennismakingspakket
Rittenkaart
Wellness arrangement
bottom of page