Wellness arrangementen
Pressure Point Massage

Kies voor een ontspannende massage van 25 of 45 minuten.

FLOATING Maastricht

Geniet van een ontspannende massage voor of na het floaten.

Floating Maastricht_specials

Elke maand bieden wij mooie specials. Houd onze website in de gaten voor data.

Naast de enkele sessies en de combinatie float + massage sessies, zijn er specifieke zwangerschapsarrangementen te boeken.

Massage

Kom genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Een fijn moment om even af te schakelen en goed voor je totale ontspanning. Kies voor een 25 minuten of een 45 minuten massage. Ben je ook benieuwd naar het floaten en zoek je een nog diepere ontspanning? Kijk dan eens bij onze combi’s.

 
Combi's: floaten en massage

Zowel floaten als een massage brengen je lichaam en geest in een staat van heerlijke, diepe ontspanning. Met een combinatie van beide ontspanningsmethoden, worden de effecten versterkt. Dat houdt in dat het floaten een positieve invloed heeft op het lichaam, waardoor de effecten van de aansluitende massage een extra positieve boost geven aan je algehele welzijn.


Voor de omgekeerde volgorde geldt in principe hetzelfde. Een massage voorafgaand aan het floaten, zorgt ervoor dat je reeds volledig ontspannen aan het floaten begint. Zeker voor bezoekers die het floaten nog nooit hebben ervaren, is deze combinatie een absolute aanrader! Je geest komt eerder tot rust, aangezien de massage dit ontspanningsproces al in gang heeft gezet. Tijdens het floaten bereik je dan, mede vanwege de gewichtsloosheid en de minimale prikkeling van zintuigen, een unieke, diepe staat van ontspanning.

Je kunt kiezen voor een combinatie van 25 minuten massage en 60 minuten floaten of voor een combinatie van 45 minuten massage en 60 minuten floaten. Bekijk hier onze pakketten.

 

Floaten tijdens je zwangerschap

Zou jij ook eens willen ervaren, net als je baby, hoe het is om te drijven in een prikkelarme warme omgeving? Dat kan met floaten! Floaten is een bijzondere ontspanningsmethode, juist goed om te ervaren tijdens je zwangerschap. Wij bieden twee zwangerschapsarrangementen. Bekijk ze hier of in onze shop.

Specials

 

Onze 'specials' zijn de meest complete ontspanningspakketten binnen ons float centrum. Elke maand is er een andere unieke special. Wil je een heerlijke relax ochtend of middag dan is dit de beste optie! Ook erg leuk om eens cadeau te geven.
 

Wat kan je verwachten?

 

 • Voetenbad met etherische olie van Young Living

 • Gezonde smoothie

 • Massage 

 • Float sessie 

 • Thee-arrangement met gezonde lekkernijen

 • De totale duur is 2,5 uur.
   

Agenda Float Specials

 • Za 26 september Tropicana Special

 • Zo 25 oktober Herfst Special

 • Za 28 november Relax to the Max Special

 • Zo 19 december Xmas Special

Specials starten om 10 uur en om 13 uur.
 
 
Wil je direct een wellness arrangement boeken? Dan kan dat via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact op met. Je kunt ook een cadeaubon kopen in onze shop, voor een special of combi-arrangement. 
Ja, ik wil een arrangement boeken
arrow&v

Bedankt voor je aanvraag. Je krijgt snel een bericht van ons.