top of page
Wij bestaan 5 jaar en vieren feest!

Stapelkorting tot 25% in de maand april!
 

We bestaan 5 jaar en daarom is het de gehele maand april feest!

Wij zijn trots en blij met ons jubileum en vieren dat graag met jullie. Daarom is het de gehele maand april stapelfeest!

Je mag aankopen gaan stapelen en zo een korting tot 25% ontvangen op float sessies, massages en combi's massage/floating.

Je korting kan zo oplopen tot wel €115! 

 

Hoe?

Je wilt bijvoorbeeld 3 float sessies aanschaffen. Je kiest hieronder de button 'Floating' en je vult aantal 3 in. De korting van 15% wordt dan automatisch toegepast op je totale aankoopbedrag. Je hebt dan een korting van €20 te pakken. 

Kies jouw stapelkorting via de buttons en vul de gewenste aantallen in:

1 aankoop    =   5% 

2 aankopen = 10% 

3 aankopen = 15% 

4 aankopen = 20% 

5 aankopen = 25% 

Heb jij nog nooit gefloat? Dan is dit je kans om te gaan starten. Stapel je korting en kom genieten!

Floaten is voor iedereen die wil ontspannen, lichamelijk en geestelijk wil herstellen en stress wil verminderen. De effecten van floaten op lichaam en geest zijn fantastisch!

Een aantal voordelen op een rij:

  • bewezen afname van het stresshormoon cortisol

  • bevordert herstel na lichamelijke arbeid en sport

  • verbetert de bloedsomloop

  • verhoogt concentratie en creativiteit

  • verbetert het slaappatroon

  • verlicht pijn en verlaagt de bloeddruk

  • verzorgend voor de huid door gebruik van Epsom zout

  • bestrijdt vermoeidheid

Floating Maastricht drijven op zoutwater

Wat is floaten?

Je gaat drijven in een cabine gevuld met zout water. In deze float kamer probeer je zoveel mogelijk prikkels te vermijden. Het rustgevend muziekje en het gedempte licht is heerlijk ontspannend, maar het liefst zet je dit beide uit om zo min mogelijk prikkels te ervaren. Het water is zo zout, dat je moeiteloos blijft drijven. Hierdoor vallen alle zwaartekracht prikkels weg. Zo creëren we een prikkelarme omgeving en ervaar je een gewichtloos gevoel.

Het is alsof je lichaam zweeft in de ruimte. Een perfecte manier om te ontspannen, te herstellen en stress te verminderen. 

Floaten moet je leren!

 

Profiteer daarom van onze jubileum actie en plan meerdere sessies in.

Zo kan je ervaren wat floaten voor jou kan betekenen.

Wil je een extra wellness ervaring beleven, ga dan voor de combi met een massage van 45 minuten.

Je korting kan hierbij oplopen tot wel €115!

De eerste keer zonder prikkels is niet voor iedereen direct ontspannend. Je zult merken dat je het niet gewend bent om geen prikkels te krijgen en zomaar het "verstand op nul" te zetten. Tijdens de eerste keer floaten zal je nog alert zijn op wat er gebeurt als je gewichtloos bent. Je hebt geen besef van tijd en wellicht heb je nog een beetje moeite met het loslaten van spanning in je lichaam.

 

Tijdens de tweede sessie zal je juist ervaren dat je veel sneller in een diepe ontspanning komt, omdat je al weet wat er gaat gebeuren. Je brein komt dan terecht in de thèta-golven. Hierbij ervaar je een diepe ontspanning en zal er enorm veel herstel plaatsvinden in je lichaam. Dit herstel is te vergelijken met het herstel dat plaatsvindt bij 5 uur slapen.

trustpilot-review-62064cdb441cb9c24735c550.jpg

Voor wie?

Floaten is voor iedereen! Tegenwoordig leven we in een hectische tijd. Een tijd waarin we veel prikkels krijgen en waarin we het met z'n allen een erg drukke agenda hebben. Een uurtje echt helemaal voor jezelf is dan niet verkeerd.

 

Mensen komen floaten met uiteenlopende klachten. Sporters komen voor een sneller herstel, zwangeren voor ontspanning van rug en bekken en anderen komen floaten voor het verminderen van huidklachten.

Ook mentale ontspanning door het vermijden van prikkels is een veel gehoorde reden om te komen floaten.

 

Mensen met chronische klachten zijn na een uurtje floaten vaak een aantal dagen pijnvrij. Eigenlijk alle situaties waarbij stress, pijn en/of vermoeidheid een rol spelen zijn een goede reden op eens een float sessie te proberen.

Profiteer nu van de jubileum actie en stapel je korting via de onderstaande buttons!

We zien je graag komen voor je allereerste floatsessie! JUST FLOAT!

bottom of page